IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Subaru Levorg ще бъде на пазарите още догодина

Това е спортно комби в почти завършен вид, което залага на луксозно оборудване и новаторски системи

16:58 | 20.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Subaru</em></p>

Снимка: Subaru

Една от премиерите на Subaru на автомобилното изложение в Токио е на модела Levorg. Това е спортно комби в почти завършен вид, което ще стъпи на пазарите още догодина.

Странното и трудно за произнасяне име Levorg е образувано от 3 думи - Legacy, Revolution и Touring (Завещание, Революция и Пътешествие), поясняват японците. Все още не се знае дали продуктовият вариант ще носи същото име. Ясно е обаче, че той ще излезе догодина и ще бъде почти аналогичен с прототипа на снимките.

Описваният като спортно комби Subaru Levorg има обща дължина от 4690 мм, широчината е 1780 мм, височината - 1485 мм, междуосието - 2650 мм, а общата маса достига 1504 килограма. Моделът разчита на най-новите дизайнерски похвати на марката, а в интериора е заложено на луксозно оборудване и новаторски системи. Подробностите не са много, но от Subaru разкриха, че инфо-развлекателната система на колата разчита на два 3,5-инчови LED дисплея.

За Levorg са предвидени два бензинови задвижващи агрегата - 1.6 DIT и 2.0 DIT. Те разполагат със системи за директно впръскване на горивото и за принудително пълнене с турбокомпресор, като развиват съответно 170 и 300 к.с. Задвижването, разбира се, е към четирите колела.

Продуктовият вариант на Levorg трябва да бъде разкрит в най-скоро време, тъй като от Subaru обявиха, че от началото на януари ще приемат поръчки за модела.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:59 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още