IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потребителските кредити в САЩ с ръст през август

Те са нараснали с повече от очакваното, но в трети пореден месец използването на кредитни карти намалява.

13:16 | 08.10.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<i>Снимка: Ройтерс</i></p>

Снимка: Ройтерс

Данни на Федералния резерв от понеделник показват, че общата стойност потребителския кредит в САЩ се е покачила с $13,6 милиарда до $3,04 трилиона, цитирани от Ройтерс.

Участвали в допитване на Ройтерс икономисти очакваха потребителският кредит да се увеличи с $12 милиарда през август, след като през юли беше отбелязан ръст от $10,44 милиарда. По-късно общата сума бе ревизирана до $10,4 милиардно увеличение.

Кредитът с нефиксирани плащания, който е показателен най-вече за употребата на кредитни карти, се е понижил с $883,4 милиона, отбелязвайки спад за трети пореден месец.

Фиксираният кредит, който включва автомобилни кредити, както и студентски заеми, отпуснати от правителството, се увеличава с $14,5 милиарда през август, след ръст от $12,2 милиарда през юли. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:48 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
Не, само така изглежда докато рекламират настоящата посока... когато сменят посоката, силата с която ще се генерират реформите, ще зависи от задлъжняването и невъзможността да се върне... ако едното от 2-те е недостатъчно, то и целта няма да се изпълни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 2
nobel
преди 10 години
То като се замисля и аз ако живеех в Щатите сега сигурно щях да изтегля кредит. То нали тая държава върви към това кредитите да не се връщат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още