IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЦКБ и MasterCard с първата карта World Debit MasterCard в България

Новата карта предлага изключителни предимства, по-голяма сигурност и защита на покупките

10:28 | 25.08.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: ЦКБ</em></p>

Илюстрация: ЦКБ

Централна Кооперативна Банка (ЦКБ) пуска в България първата карта World Debit MasterCard, която предлага и новаторската безконтактна технология на MasterCard.

Дебитната карта за премиум сегмента осигурява достъп до ексклузивни търговски оферти, повишена сигурност на плащанията и по-голяма защита на покупките навсякъде по света. Предлагайки новата карта World Debit MasterCard, ЦКБ осигурява дебитен продукт, който отговаря на динамичния начин на живот на своите значими картодържатели.

„С този нов картов продукт се опитваме да променим разбирането, че всички дебитни карти си приличат. Най-ценните ни клиенти се нуждаят не само от надеждно платежно средство, което да използват за покупки в търговски обекти и за теглене на пари в брой. Те имат нужда от специфичен продукт, който да допринесе за тяхното спокойствие, комфорт и сигурност и който да им донесе специално отношение навсякъде по света. Желанието ни да отговорим на тези високи изисквания и потребности на нашите клиенти доведе до решението ни да предложим карта от толкова висок клас като World Debit MasterCard“, казва изпълнителният директор на ЦКБ Георги Константинов.

Картодържателите на World Debit MasterCard ще могат да правят бързи и удобни плащания в над 2 милиона търговски обекти в 63 държави по света благодарение на вградената безконтактна функционалност на MasterCard. Безконтактните плащания осигуряват на потребителите много по-бърз начин да платят за стоки под 25 лв. само с едно приближаване на картата до ПОС терминала, без да въвеждат ПИН код. За покупки над тази сума картодържателите също могат да правят безконтактни плащания, като в този случай е необходимо да въведат ПИН код. Освен това картодържателите имат пълен контрол върху своите плащания по време на целия процес, тъй като картата остава в ръцете им.

Сигурността на онлайн плащанията с World Debit MasterCard е подсилена с услугата на ЦКБ E-Secure, която осигурява допълнителна безопасност при пазаруване в интернет благодарение на MasterCard® SecureCode™. Клиентите използват допълнителен идентификационен код, който остава скрит за търговците, а картите World Debit MasterCard са предварително регистрирани за тази услуга.

„Представянето на първата World Debit MasterCard от Централна Кооперативна Банка е новаторска стъпка при осигуряването на клиентите от премиум сегмента с дебитна карта, която им се отблагодарява за всеки похарчен лев“, казва Артур Туремка, генерален мениджър на MasterCard за Балканите. „Освен на многобройните предимства на World Debit MasterCard, те могат да разчитат на един умен и удобен спътник по време на своите пътувания навсякъде по света“.

Новата дебитна карта на ЦКБ предлага безплатна застраховка при пътуване в чужбина и достъп до всички удобства на бизнес салоните „Витоша“ на Летище София и Sky Lounge и Jet Lounge във Виена. Картодържателите на World Debit MasterCard ще имат възможност и да използват два пъти повече безплатен превоз на багаж за всеки полет с превозвача „България Ер“.

Притежателите на карта World Debit MasterCard ще получат големи отстъпки при подбрани търговци в България от каталога CCB World Offers, който включва много престижни магазини за мода, бижута, фитнес уреди, оптики и др. Любителите на пазаруването имат възможност да се възползват от покупки на специални цени и при търговските партньори, участващи в програмата CCB Bonus на ЦКБ. Всички покупки с World Debit MasterCard от ЦКБ са без такса.

Картодържателите на World Debit MasterCard притежават и клубна карта CCB Club, с която получават впечатляващи отстъпки до 20%. Партньори в програмата CCB Club са компании като „Лукойл“, „България Ер“, „Армеец“, „Мтел“, Happy Bar&Grill и др. Като допълнително предимство притежателите на престижната карта World Debit MasterCard всеки месец ще получават бонус точки по програмата CCB Club върху сумата на всички покупки, направени с дебитната карта.

При бизнес пътувания или почивка в чужбина картата ще им помогне да се насладят на допълнителни промоции и намаления от световноизвестни вериги хотели, rent-a-car компании, заведения и други. Освен това ЦКБ предлага на своите картодържатели, които правят покупки с картата World Debit MasterCard, безплатна защита при кражба или случайна щета на закупена стока, а също и изключително атрактивна защита на най-добрата цена за артикул, закупен с картата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:36 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още