IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са иновативните информационни решения за генериране на бизнес растеж?

Все повече компании ще печелят от предимствата на дигиталните бизнес мрежи

16:00 | 06.02.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Какви са иновативните информационни решения за генериране на бизнес растеж?

В периода между 2015 г. и 2020 г. се очаква предизвикателствата, свързани с управление на големи количества информация, да се отразят негативно на конкурентоспособността на организации, които изостават в използването на бази данни и Big Data продукти и услуги.

От друга страна все повече компании ще печелят от предимствата на дигитални бизнес мрежи и иновативни решения за придобиване на навременна, цялостна и точна информация за пазарни и технологични тенденции и възможности.

BizPortal.bg е бизнес платформa, която предлага цялостни информационни и консултантски услуги и решения за устойчив бизнес растеж на български и чуждестранни компании от всички сектори на икономиката. Bizportal.bg е единствената по рода си безплатна онлайн система за известяване за актуални бизнес възможности, обединяваща обществени поръчки и корпоративни търгове от България и Европа.

В допълнение посредством BizConsult.bg се предлaгат и консултантски услуги, сред които: бази данни с доставчици и потенциални клиенти и партньори, както и първични проучвания за навлизане на нови пазари. В основата на тези услуги е софтуерно решение за управление на съвкупност от всички публично достъпни търговски регистри в Европа, представляваща обединена база данни с над 23 млн. европейски компании.

BizPortal.bg предлага и система за създаване и управление на корпоративни търгове. Като особено иновативен елемент в тази система се отличава решението за автоматично разпращане към бази данни от фирми, при което покана за участие в корпоративен търг се разпраща към най-релевантните доставчици от България и цяла Европа на базата на икономическа дейност и ключова дума.

В нарастващо глобализиращ се свят е все по-трудно да се постига ефективен бизнес растеж без помощта на иновативни технологични решения. Множеството социалните мрежи и платформи предоставят на потребителите си възможност да споделят информация в лично качество. Bizportal.bg цели прилагането на същия модел в бизнес отношенията между компаниите на локално и международно ниво. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:02 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още