IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите MetaTrader 4 технологии ще отведат търговията Ви до нови висоти

Инструментът чертае сам нива на подкрепа и съпротива, прави трендови анализ и може да осигурява добри входни сигнали

08:36 | 26.05.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Новите MetaTrader 4 технологии ще отведат търговията Ви до нови висоти

В днешния конкурентен свят на инвестиране във финансовите пазари брокерите предлагат все по-добри условия за търговия, бонуси върху депозитите и т.н., за да привлекат клиенти. За един сериозен трейдър обаче това не е единственото, за да направи избор на партньор в търговията. За него е важен и софтуерът, с който работи, както и възможностите за търговия, които неговите инструменти предоставят.

Може би само един от брокерите у нас може да отговори на нуждите на всичките си клиенти – от начинаещи търговци до опитни трейдъри - с приставките MT4 Supreme Edition и Autochartist, които предлага.

Васил Стоянов е с дългогодишен опит на финансовите пазари и провежда курсове за обучение. Ежедневно той препоръчва на своите клиенти Autochartist, сканиращ валутните пазари и даващ сигнали за търговия, основани на графични формации. 

„Инструментът чертае сам нива на подкрепа и съпротива, прави трендови анализ и може да осигурява добри входни сигнали за интрадей търговия“.

Функциите на приставката Supreme Edition също са изключително мощни - 60 безплатни инструмента, които допълват търговията. Най-доброто от всичко е, че инструментите са изключително удобни и лесни за разбиране. Тази безплатна добавка е абсолютно задължителна за всеки опитен или амбициозен търговец. В рамките на минути можете да добавите плъгина към Вашия MT4 и да разширите хоризонтите си за търговия до големи нови висоти.

„Мога да кажа, че с Autochartist и Supreme Edition търговията става много по-лесна, тъй като не се налага едновременно да анализирам графиките на няколко финансови инструмента. Autochartist върши тази работа вместо мен. Аз търгувам краткосрочно на малки графики и за мен изключително полезен е инструмента Tick Trader, който ми помага за визуализиране на информацията при четене на котировките, за мигновеното влизане и излизане от позиция и дори мога да изтеглям тикови данни на моя компютър“, коментира известният трейдър Светлин Минев.

Тествайте сега честна и прозрачна търговия с най-добрите.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висок риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства, затова инвестирайте  отколкото, колкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:13 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още