IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правни услуги за бизнеса

Превърнете идеята си в успешен бизнес, който да Ви изхранва, а после да Ви направи богати

08:44 | 10.06.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Правни услуги за бизнеса

Може би сте от тези, които мечтаят да развиват собствен бизнес, да са независими, да нямат шеф? Сигурно и Вие имате идея, която мечтаете да реализирате, да превърнете в успешен бизнес, който да Ви изхранва, а после и да Ви направи богати?

Кои сме ние?

Ние сме Profirms.bg – компанията, която ще Ви помогне да осъществите мечтата си, когато прецените, че моментът е дошъл.

Искате да стартирате собствена компания?

Ако сте събрали кураж да напуснете работа и да основете собствена фирма, то ние сме хората, към които да се обърнете. Ще Ви помогнем в избора на правна форма, под която да осъществявате бизнес начинанията си, ще Ви консултираме по всяка една точка, свързана с правното съществуване на Вашата компания, ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Искате да купите готова фирма с разработен бизнес?

Да стартираш един бизнес от нулата невинаги е най-доброто решение. Може да се окаже по-разумно да закупите вече работеща фирма. Често това се налага, когато клиентът има намерение да оперира в ниша, в която има по-специални законодателни изисквания към фирмите.

Например сфери, в които се изисква фирмата Ви да има специални лицензи и разрешителни, за да може законно да осъществява своята дейност. На една новоучредена фирма може да й отнеме месеци, за да се снабди с необходимите документи. Ние ще подготвим сделката по закупуването на желаната от Вас фирма и ще впишем промените в Търговския регистър.

Искате да закриете бизнес?

Понякога това е неизбежно. Когато се случи фирмата да не може повече да изпълнява функциите си и да трупа загуби или пък просто вече отдавна не работите с нея, то е редно да се премине към нейното закриване. Ние ще проверим какви задължения имате и ще стартираме процедурата по нейното закриване, която може да отнеме от няколко месеца до над година в зависимост от състоянието й.

За повече информация за услугите, които предлагаме, посетете нашия сайт.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още