IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Резиденцията на Янукович посреща гости за Нова година срещу 10 хил. долара

Празненството може да се състои и на хеликоптерната площадка на къщата, но на двойно по-висока сума

16:02 | 25.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Източник: Getty Images</em></p>

Източник: Getty Images

Украински агенции за организиране на партита предлагат посрещане на Новата 2015-а година в резиденцията на бившия президент на Украйна Виктор Янукович. Кандидатите да посрещнат новата година в луксозната „Межгорие“ ще трябва да заплатят 10 хил. долара, съобщи руската агенция ТАСС, цитирайки интернет изданието „Вести“.

Според украински експерти в момента има търсене в тази пазарна ниша. Мнозина богаташи биха искали да направят подобни тържества или да честват празник именно в резиденции на бившите украински ръководители. От агенциите за подобни тържества дори предлагат с охота подобни оферти на кандидатите, като обещават да угодят максимално на кандидатите.

Новата година може да бъде посрещната и на площадката за кацане на хеликоптери, която също е разположена на територията на резиденцията на Янукович. Но цената за това удоволствие ще бъде не по-малко от 20 хиляди долара. В услугата е предвидено и самият Дядо Мраз да кацне с хеликоптер.

За съжаление обаче няма да е възможно хората да празнуват настъпването на 2015-а в резиденцията на бившия главен прокурор Виктор Пшонка. Причината е, че къщата се охранява от властите. В замяна на това агенциите предлагат посрещане на новата година на брега на езерото, в близост до къщата на Пшонка. За кандидатите за това място има закрито барбекю и беседка с камина.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:58 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още