IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

IAB Forum 2016 - Digital Run

Бъдете част от форума на най-добрите в надпреварата на дигиталния бизнес

15:47 | 03.02.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;IAB&nbsp;</em></p>

Снимка: IAB 

Рекламни бюджети, дигитален маркетинг, търговия и финанси онлайн. Това са основните теми на шестото издание на IAB Forum, най-важното събитие за дигиталната индустрия в България.

Събитието ще се проведе на 31 март 2016 г. и по традиция събира на едно място водещи експерти от българските онлайн компании, както и представители на международни компании. 

На форума ще бъдат изнесени данните за стоте най-големи рекламодатели  в интернет за 2015 г., рекламните дялове по индустрии и традиционно ще бъдат представени резултати от проучването за обема на онлайн рекламата в България.

На събитието ще се обсъдят още и тенденциите в потреблението на медиите, онлайн навиците на потребителите,  разпределението на онлайн рекламата по формати и визии и прогнози за дигиталния маркетинг за тази година.

За първи път от създаването на форума има предварителна продажба на билети с 50% намаление през първата седмица от продажбите. Можете да закупите билет тук

Investor.bg е медиен партньор на събитието 

 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:43 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още