IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макс ще предава Парада на 6 май от кокпитите на изтребителите

Стриймингът ще включва почти цялата част от въздушната демонстрация - запуска на машините, рулирането, излитането, изчакването и парада

19:54 | 04.05.16 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Кадри от борда на&nbsp;<span style="line-height: 100%;">AS 565MB Panther. <em>Снимка: Макс</em></span></p>

Кадри от борда на AS 565MB Panther. Снимка: Макс

Mобилният оператор  Макс ще излъчва стрийминг директно от борда на  хеликоптерите, транспортните, учебните и бойните самолети – участници в парада по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия 6 май.

Заедно с пилотите от Военновъздушните сили зрителите ще бъдат реални участници в прелитането на нашата авиация над София и ще имат поглед от кабините на машините, от спускането на българското знаме от борда на вертолет, от прелитането на пределно малка височина от 100 метра над столицата. 

„Ще е чудесно, ако повече българи наблюдават този стрийминг. За да видят не само отговорността и риска в нашата професия, а и красотата, която дава птичият поглед, и усещането за свобода и безбрежност, която носи един полет“, сподели капитан Илиян Илиев, авиаторът, който ще пилотира транспортния Спартан. 

Стриймингът ще включва почти цялата част от въздушната демонстрация, започвайки от запуска на машините на летище София, рулирането, излитането, изчакването в зона и парадното преминаване в група от изток на запад. Ще има директни кадри от кабините на откриващия парада вертолет Ми-17, който носи националния флаг на България, от кабината на вертолет Bell 206 (Бел-206) и AS 532AL Cougar (Кугър), както и AS 565MB Panther (Пантер) от състава на Военноморските сили. 

Директните кадри ще бъдат миксирани със записи от тренировките от борда на бойните самолети Су-25 и МиГ-29, военно-транспортните и учебните самолети, което ще допълни усещането за реалност.

Излъчването е планирано да започне точно в 10,00 часа на 6 май на този адрес.

Вижте повече в галерията!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:45 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 2
ing5rov
преди 7 години
"Директните кадри ще бъдат миксирани със записи от тренировките от борда на бойните самолети Су-25 и МиГ-29, което ще допълни усещането за реалност."Странно допълване на реалността със записи...последно ше видим ли български изтребители над София ...щот тъй пишете.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 2
stanislavr
преди 7 години
Линкът е малко бъгав - http://%20http//***.maxtelecom.bg/livestreamingТоя може и да тръгне:http://***.maxtelecom.bg/livestreaming
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още