IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Facebook групите ли са новият хит за печелене на клиенти?

Как да изградите, управлявате и разраснете общността и с какви методи да анализирате правилно аудиторията?

08:36 | 25.05.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Бисер Вълов. <em>Снимка: Личен архив</em></p>

Бисер Вълов. Снимка: Личен архив

На 13 и 14 юни от 10 до 17 ч. в M3 College ще се състои курсът Изграждане и управление на онлайн общности.

Как да изградите, управлявате и разраснете общността и с какви методи да анализирате правилно аудиторията и да използвате нейната енергия, ще може да разберете от курса „Изграждане и управление на онлайн общности“ с лектор дигиталният експерт Бисер Вълов.

За 16 учебни часа лекторът ще разясни:

·     Какви са основите на управлението на общности?

·     Стратегии за изграждане.

·     Разрастване на общности.

·     Задържане на вниманието.

·     Суперпотребителите и как да ги награждаваме?

·     Анализ на общността.

Бисер Вълов е експерт по дигитален маркетинг. Сертифициран специалист е по интернет маркетинг от Inbound Marketing University, има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.  

Професионалният му опит включва 6 години като  PR консултант и ръководител на дигиталното звено на една от водещите PR агенции в България.  От малко повече от година е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. 

Създател и водещ лектор на Beyond Academy - първият 24-часов курс по Facebook маркетинг, който успешно се проведе в три издания през 2015 г.  

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията.  Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1, ELLE, National Geographic, Eucerin, Escapelle, NIVEA и др.  

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е толкова активен в тази сфера, но ежегодно е в журито на „БГ Сайт“, което оценява новите блогове и дигитални проекти в страната ни. 

Участвал е като лектор на над 10 различни семинара и конференции за дигитален маркетинг, сред които Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK и др. 

За записване, позвънете на 02/ 951 67 75 или пишете наcollege@m3college.com.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:20 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още