IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фондация „Атанас Буров“ организира лятно училище за финансови журналисти

Инициативата е подкрепена от водещи финансови институции и медии

11:01 | 27.07.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Фондация „Атанас Буров“  организира лятно училище за финансови журналисти

За първи път в България ще се проведе лятно училище за финансови журналисти, организирано от фондация „Атанас Буров“ с подкрепата на Българската фондова борса (БФБ).

Инициативата е насочена към журналисти в началото на кариерата си или студенти, завършващи икономическа специалност или журналистика.

По време на обучението участниците ще имат възможност да се запознаят с начините на подбор на новини и основни понятия от икономиката и финансите, ще решават практически задачи. Лектори на събитието ще бъдат професионалисти от водещи финансови медии, банковия сектор и капиталовите пазари.

Крайният срок за подаване на документи за участие е 30 август 2015 г, а самото лятно училище ще се проведе в периода 12 – 17 септември 2015 г.

Фондация „Атанас Буров“ има множество инициативи за подпомагане на млади специалисти в сферата на финансите, сред които и престижните едноименни стипендии.

Повече информация може да се открие на сайта на фондацията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:51 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още