IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Максим Бехар и Марк де Турк ще разкрият как да влияете върху околните

Ако искате да разберете как да управлявате емоциите на човека срещу Вас, семинарът е за Вас

08:43 | 15.05.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Максим Бехар и Марк де Турк ще разкрият как да влияете върху околните

За първи път в България ще се състои семинарът ПР-ът като средство за справяне с човешките емоции и реакции. Как да разберете и мотивирате околните посредством правилните емоции?

Той се организира от първия лицензиран колеж в България по маркетинг, пиар и бизнес комуникации M3 Collegе, в партньорство с Ideas International.

Семинарър ще се състои на 23 май от 10.00 до 16.00 ч. в сградата на M3 College.

Лектори ще бъдат:

·     Марк де Турк, известен в Европа и България обучител с повече от 22 години опит като личен треньор на мениджъри, помогнал на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия.

·     Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc., една от най-влиятелните PR компании в България и председател на офиса на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия

Ако искате да разберете как да управлявате емоциите на човека срещу Вас и да ги насочите в изпълняването на желаната от вас цел, този семинар е за Вас. Максим Бехар ще разгледа и темата дали социалните медии помагат или убиват традиционния ПР.

M3 Communications College вече 10 години е лидер в PR образованието в България и е първият изцяло лицензиран център за професионално обучение в областите PR, маркетинг и бизнес комуникации в страната.

Колежът е част от M3 Communications Group, Inc., водеща PR агенция в България с многобройни отличия, асоцииран член на Hill + Knowlton Strategies.

За записване позвънете на 02/951 67 75 или пишете наcollege@m3college.com.



 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:51 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още