IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ще разпределим политическите роли на 2 април? „Избори: пето действие“ по Bulgaria ON AIR

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат за проследят целия изборен ден, като новинарски емисии ще информират за избирателната активност и протичането на вота

15:49 | 28.03.23 г.
Как ще разпределим политическите роли на 2 април? „Избори: пето действие“ по Bulgaria ON AIR

Как ще се развият новите парламентарни избори, за кого и за какво ще гласуваме? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат за проследят целия изборен ден, като новинарски емисии ще информират за избирателната активност и протичането на вота. Първата ще започне в 7:30 часа, като на всеки час след това в 8:30, 9:30, 10:30 часа, водещата Петя Кертикова ще представя най-важните акценти, събрани от репортерите на Bulgaria ON AIR.

В рамките на решаващия ден водещите на политематичната телевизия ще обсъдят актуалните теми и възможните посоки, по които може да поеме управлението с помощта на изявени експерти, общественици, учени и представители на изкуството, културата и спорта.

Първото издание на специалните телевизионни студиа - „Избори: пето действие“ ще започне в 11:25 часа с продуцента на публицистичното предаване „Директно“ и водещ на Bulgaria ON AIR - Калина Донкова.

Екипът репортери на „Новините ON AIR“ ще проследи развитието на изборния ден от най-горещите точки в страната и чужбина. Новините в обедна емисия заедно с избирателната обстановка ще представи Радинела Бусерска, а малко по-късно в централно и късно включване водещият Константин Динчев ще запознае зрителите пред малкия екран с актуалното развитие на събитията от деня.

В 15:25 часа ще започне второто специално телевизионно студио, в което водещата на сутрешния блок „България сутрин“ Мария Константинова, заедно със специалните гости в телевизионния ефир, ще продължат да обсъждат хода на гласуване и нагласите на избирателите. Вечерното издание ще сложи своето начало в 18:25 часа с водещата на предаването „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова и водещия на сутрешния блок Виктор Дремсизов, който ще предава за зрителите от Националния студентски дом (НСД). В специалното изборно студио ще бъдат представени изборните графики и първите прогнозни резултати, а след 20:00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR зрителите ще научат и първите коментари на участниците във вота. В 20:40 часа водещата на „Новините ON AIR” Даниела Владимирова ще представи и резултатите в парламентарните избори.

Проследете целия изборен ден и научете отговорите на въпросите, които вълнуват цяла България - в специалните телевизионни студиа „Избори: пето действие“ от 11:25 ч., от 15:25 ч. и от 18:25 ч. в ефира на радио и телевизия Bulgaria ON AIR. Най-важните акценти и първи реакции ще откриете и онлайн на сайта bgonair.bg, както и във Facebook страницата на телевизията, където най-горещите моменти от деня ще бъдат предавани на живо.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:49 | 28.03.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Медии и маркетинг виж още

Коментари

Финанси виж още