IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

InterContinental Sofia е „Водещ хотел в България 2022“ за четвърта поредна година

През тази година елегантният хотел предстои да получи и стандарта за съвършенство в областта на отговорния бизнес с грижа към околната среда „Зелен ключ“

08:38 | 10.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: InterContinental Sofia
Снимка: InterContinental Sofia

Eдинственият представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts - InterContinental Sofia стана „Водещ хотел в България“ за 2022 г. Високото отличие се присъжда за четвърти пореден път на столичния хотел от най-престижната световна класация World Travel Awards. Тя подрежда най-добрите хотели в Европа за 2022 година, а победителите в нея се избират въз основа на онлайн публично гласуване на световно, регионално и национално ниво.  

„Тази награда е поредното признание за високия професионализъм на целия екип на InterContinental Sofia, който само за 4 години след своето откриване, вече може да се похвали с цели 21 международни награди“, сподели генералният мениджър на хотела Анджело Зукала. Той допълни, че очаква и през настоящата година хотелът в София да запази лидерската си позиция в петзвездния сегмент в страната и региона, а InterContinental Sofia да продължи да допринася за утвърждаването на града като желана туристическа дестинация. 

През тази година елегантният хотел предстои да получи и стандарта за съвършенство в областта на отговорния бизнес с грижа към околната среда „Зелен ключ“. Този престижен „еко-етикет“ е признание за високи постижения в областта на екологичната отговорност и устойчивото функциониране в туристическата индустрия. Следвайки философията си за отговорен бизнес, обектът работи по намаляването на  вредите върху околната среда и устойчивото развитие.

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 6,000 хотела в над 100 страни. Хотелът е собственост на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Той предлага неповторимо изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. InterContinental Sofia е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019, 2020 и 2021. 

Последна актуализация: 09:01 | 10.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още