IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Amusnet Interactive с две престижни отличия на годишните награди BEGE AWARDS 2022 

Наградите се проведоха в София като част от най-голямото игрално изложение в Централна и Източна Европа - Balkan Entertainment and Gaming Exhibition

14:12 | 01.12.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Amusnet Interactive
Снимка: Amusnet Interactive

Amusnet Interactive спечели две награди на церемонията BEGE AWARDS 2022, провела се в София като част от най-голямото игрално изложение в Централна и Източна Европа - Balkan Entertainment and Gaming Exhibition.

За 14 поредна година BEGE Awards отличава личности и компании, които допринасят за развитието и подобряване на стандартите в игралната и развлекателна индустрия. Номирана в пет категории, Amusnet Interactive бе отличена в категориите „Онлайн доставчик на годината“ и „Корпоративна социална отговорност“.

„Нашите успехи са плод на отдаденост, високо ниво на професионализъм и добра екипна работа. Горд съм, че тази година бяхме отличени в тези така важни за нас категории. Вярвам, че винаги можем да бъдем по-добри, затова не спираме да се учим и развиваме. Сигурен съм, че ни предстоят още много успехи“, спoдели Иво Георгиев, управител на Amusnet Interactive.

Снимка: Amusnet Interactive Снимка: Amusnet Interactive

Паралелно с изложението се проведе и Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS), в която световно признати лектори дискутираха важни за бъдещето на сферата теми като регулации, рискове при онлайн доставчиците на съдържание, игра в Metaverse вселената и отговорна игра.

Като водещ доставчик на гейминг софтуер, Amusnet Interactive продължи сериозния си темп на развитие през годината и разшири значително продуктовото си портфолио с разнообразни слот игри, лайв казино, кено, лото. Към момента компанията предлага над 200 игри, които са налични в платформите на над 750 оператори в 30 различни юрисдикции. Eкипът има над десетгодишен опит в създаването на гейминг софтуер, като през изминалата година фокусът беше насочен върху създаването на авторско и още по-атрактивно игрално съдържание.

Освен за бизнес успехите Amusnet Interactive получи отличие и за активностите, които реализира по отношение на корпоративната социална отговорност. Компанията направи поредица от три дарения през 2022 г. към училищата в Северозападния регион, за да спомогне провеждането на учебни занятия чрез модерни технологии. Първите две дарения бяха направени на училища във Видин и Враца, а последното, по повод 1 ноември – Денят на народните будители, на училища в град Монтана, село Смоляновци и село Габровница.

Последна актуализация: 15:39 | 01.12.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още