IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЗАД „Армеец“ е сред фаворитите в класацията „Любимите марки“, гласуването продължава

Близо 7000 души участваха в първия етап на конкурса, който отличи топ 6 на любимите компании на потребителите в различните отрасли

12:08 | 02.07.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
ЗАД „Армеец“ е сред фаворитите в класацията „Любимите марки“, гласуването продължава

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ е една от компаниите, които продължават във втори кръг на единствената потребителска класация у нас „Любимите марки“. Близо 7000 души участваха в първия етап на конкурса,  който отличи топ 6 на любимите компании на потребителите в различните отрасли, като в категорията „Застрахователни компании“ сред фаворитите е и ЗАД „Армеец“ .

Вторият кръг на конкурса ще продължи до 5 юли и ще открои кои са три от шестте марки в различните категории, които ще продължат към третия финален кръг. До 5 юли всеки, който иска да подкрепи любимата си компания, може да го направи като се регистрира предварително и гласува онлайн на адрес: www.mylovemarks.eu.

Конкурсът „Любимите марки на България“ е единствената потребителска онлайн класация у нас, която се базира на предпочитанията и мнението на крайните потребители. Тя се провежда за 12-тa пopeднa гoдинa, ĸaтo във вcяĸo издaниe ce вĸлючвaт мeждy 20 000 и 40 000 пoтpeбитeли.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:38 | 13.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Ad hoc виж още

Коментари

Финанси виж още