IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозен апартамент от Mercedes-Benz

Автомобилният производител предлага 6 луксозни жилища в Лондон

15:05 | 16.10.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Mercedes-Benz</em></p>

Снимка: Mercedes-Benz

Автомобилните производители отдавна не се ограничават само в производството на коли. И докато едни създават ски, шейни, дрехи и парфюми, Mercedes-Benz се захвана с бизнеса с недвижими имоти. Германската компания създаде шест луксозни апартамента в Лондон, които отдава под наем.

Според официалното съобщение от Mercedes-Benz всеки от апартаментите има индивидуален дизайн и площ от около 100 квадратни метра. Комплексът носи името Mercedes-Benz Living @ Fraser и ще отвори врати през ноември тази година.

Луксозните жилища са обзаведени от дизайнерския екип на Mercedes-Benz Style, като са вдъхновени именно от автомобилите на бранда. Мебелите са уникални, разработени специално за всеки от апартаментите, като е обърнато внимание дори на най-малките детайли - точно като в автомобилите на марката, се казва в съобщението.

Жилищата са украсени с полилеи с кристали Swarovski, разполагат със аудиосистема Burmester, както и със специално създадена "черна магическа стена", инспирирана от автомобилния дизайн.

"Дизайнът залага на отличителните белези на Mercedes-Benz. Използвали сме най-иновативните развлекателни технологии, като сме се постарали да пренесем просторната и комфортна атмосфера на нашите коли в една луксозна жилищна площ", разказва главният дизайнер на марката Гордън Вагенер.

Ако случайно дизайнът на Mercedes-Benz не e по вкуса ви, вижте апартамента на Bentley. Той също се отдава под наем и се намира в Истанбул.

Всички снимки на апартаментите вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:45 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 37 rate down comment 3
iivanoff
преди 8 години
за лондон, влака за луксозните жилища замина, но в обратната на нас посока. сега след ЧНГ заминава и влака за другите жилища - разбира се, пак в обратната на нас посока! разбира се, подчинените бозайници мислещи се за хора, ще ги разберат това на практика чак на другата ЧНГ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още