IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По въздух, вода и суша с Mercedes

Германската компания показа S-Class Cabrio в комплект с хеликоптер и моторна яхта

17:26 | 25.05.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Mercedes-Benz Style</p>

Снимка: Mercedes-Benz Style

С какво свързвате богаташите - с лъскави коли, скъпи яхти и частни хеликоптери? Е, Mercedes предлага всичко това накуп. Въпросните луксозни возила са дело на подразделението Mercedes-Benz Style и са изработени в един и същ стил.

Кабриолетът S-Class вече бе представен официално, затова ще акцентираме на моторната яхта и хеликоптера. Анонсираният неотдавна плавателен съд е конструиран от лидерите в областта Silver Arrows Marine, но дизайнът и оборудването му са дело на германската автомобилна компания.

Яхтата с дължина 14 метра може да приюти 10 души на борда си, като се задвижва от два дизелови двигателя Yanmar 6LY3-ETP с по 473 к.с.

Хеликоптерът е Airbus H145, като също е персонализиран от Mercedes-Benz Style и може да бъде снабден с всевъзможни екстри. 

"Клиентите на Mercedes-Benz вече могат да се насладят на типичния модерен лукс както на шосето, така и при пътуване по вода или въздух", се казва в съобщението от германската компания.

Припомняме, че Mercedes-Benz Style предлага дори и апартаменти. Те са разположени в Лондон, като също са обзаведени от специализираното подразделение на автомобилния производител.

Видео и снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:27 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още