Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Алианц Банк открива сезона на покупките с промоционална кампания

Благодарение на ексклузивното партньорство с Mastercard клиентите на Алианц Банк могат да се възползват от още по-добри условия и висока сигурност

Алианц Банк открива сезона на покупките с промоционална кампания

Снимка: Unplash

С наближаване на празниците преследването на големите намаления и набавянето на коледни подаръци става още по-вълнуващо. За да зарадва своите клиенти, Алианц Банк България обявява сезона на наградите за открит. Така всеки месец 111 клиента на банката ще спечелят атрактивни награди. Участието е повече от лесно. Всички клиенти направили минимум три покупки с дебитна или кредитна карта Mastercard на Алианц Банк участват в месечна томбола. Промоционалната кампания ще бъде валидна до края на февруари 2021. 

Още по темата

Пандемията доведе до неподозиран ръст в картовите плащания. Според проучване на Mastercard за Европа - “Evolution of banking study“, 45% от запитаните българи потвърждават, че от началото на пандемията Covid-19 по-често извършват дигитални плащания. В променените условия електронните разплащания се доказаха като най-бързи и сигурни.  

Благодарение на ексклузивното партньорство с Mastercard клиентите на Алианц Банк могат да се възползват от още по-добри условия, висока сигурност и техническо обезпечаване на плащанията. Банката насочва усилията си към повишаване качеството и разнообразието на услугите, които предоставя и развитието на новите технологии.

„Алианц Банк е динамично развиваща се  финансова институция. Фокусирани сме в процесите по дигитализация, за да постигнем най-добри условия и клиентско обслужване и партньорството ни с Mastercard е част от тази промяна. С промоционалната кампания нашето желание е да насърчим използването на електронните канали при разплащане и същевременно да запазим така необходимата в момента социална изолация“, коментира Ива Драганова, главен директор „Банкиране на дребно“ на Алианц Банк България. 

Алианц Банк България е част от групата на световния лидер във финансовите услуги Allianz SE и предлага на клиентите си пълен набор от финансови решения. Алианц Банк притежава дългосрочен кредитен рейтинг „ВВВ+”, краткосрочен кредитен рейтинг „F1” и стабилна перспектива, потвърдени от международната рейтингова агенция Fitch Ratings Ltd през май 2020 г. През 2019 г. банката се нарежда в топ 5 на най-добрите банки в България по показателите стабилност, ефективност и устойчивост, съгласно престижната класация на в. Капитал. 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Бюджет и финанси
Нина Стоянова: За сигурността на плащанията разчитаме на цифровите иновации