IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данни за ръста на кредитите и депозитите ще са на фокус през седмицата

Националната статистика ще излезе с информация за продажбите на едро и дребно за третото тримесечие

10:30 | 06.11.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство, с ръста на кредитите и депозитите, както и с продажбите в промишлеността, строителството, търговията и услугите за септември.

В понеделник (6 ноември) Националният статистически институт ще публикува информация, свързана с наблюдение на потребителските нагласи за октомври.

В първия работен ден от седмицата Българската народна банка (БНБ) ще обяви дългосрочния лихвен процент за оценка на степента на конвергенция за октомври 2017 г.

Във вторник (7 ноември) НСИ ще изнесе предварителни данни от краткосрочната статистика на жилищните сгради за третото тримесечие.

В сряда (8 ноември) БНБ ще обяви какъв е ръстът на депозити и кредити по количествени категории и икономически дейности за септември.

НСИ ще публикува статистика, свързана с продажби в промишлеността, строителството, търговията и услугите за септември.

В средата на работната седмица ще излязат данни за продажбите на едро и дребно за третото тримесечие.

В четвъртък (9 ноември) НСИ ще публикува предварителните данни за вътрешнообщностната търговия – Интрастат и стокообмен на България за август, както и търговията с трети страни – Екстрастат за септември 2017 г.

В петък (10 ноември) НСИ ще публикува данни за наетите лица и средната работна заплата за третото тримесечие на тази година.

В последния работен ден ще станат известни и колко са били местата за настаняване на туристи и посетители на страната за септември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:36 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още