Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Generali представя обновен клиентски портал

Порталът и приложението са разработени от технологичната компания Софтуер Груп

Generali представя обновен клиентски портал

Снимка: Bloomberg LP

Дженерали Застраховане АД, една от водещите застрахователни компании в България, представи обновения си клиентски портал – „My Generali“който позволява на всички клиенти да плащат вноски и да подновяват застрахователните си полици, изцяло онлайн. Порталът и приложението са разработени от технологичната компания Софтуер Груп и са в съответствие със стратегията за дигитализиране на Дженерали.

Всички настоящи потребители на Дженерали, които имат сключена полица Каско, Гражданска отговорност, Домашно имущество или пакет Автогрижа, сега могат да управляват застрахователното си портфолио в реално време през интуитивния онлайн портал. Проектът е част от иновативна платформа за продажба и управление на застраховки през дигитални канали, разработена от Софтуер Груп, ключов елемент в стратегия GENERALI 2021 на водещата застрахователна компания.

„My Generali“ е уникално и иновативно решение за нашите клиенти, с цел оптимизация на процесите и по-висока удовлетвореност. Смятаме, че за нашите клиенти, порталът My Generali ще бъде изключително удобство и ще задоволи техните нужди, за бързо и сигурно онлайн обслужване по техните застрахователни договори“ , сподели Радослав Димитров, Изпълнителен Директор и член на УС на Дженерали Застраховане АД.

Потребителите на портала могат да осъществяват онлайн плащания, които следват стандарти за сигурност на Visa и Mastercard. 

„Пандемията от COVID-19 превърна дигитализацията на застрахователните услуги в абсолютна необходимост и ускори промяната в потребителските нагласи и поведение, което ще окаже траен ефект върху индустрията.  Щастливи сме, че партнираме на компании като Дженерали в сферата на дигиталната трансформация и помагаме на един от водещите застрахователи у нас да осигури на клиентите си бързо, удобно и ефективно обслужване в новия дигитален свят,“ коментира Калин Радев, главен изпълнителен директор на Софтуер Груп.

Предвижда се в следващите фази на проекта, да се имплементират функционалности, позволяващи закупуване на полици през онлайн портала и чрез мобилно приложение, плащане чрез ePay, както и възможност клиентите да завеждат щети и да проследяват статуса им.

 
По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

Коментари (0)


Още от Бюджет и финанси
Клоновете на банки извън ЕС трябва да внесат 72 хил. лева във Фонда за преструктуриране