Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Global Finance: Банка ДСК е най-добрият доставчик на валутни услуги в България

В класацията World’s Best Foreign Exchange Providers попадат институции и банкови организации от 113 държави

Global Finance: Банка ДСК е най-добрият доставчик на валутни услуги в България

За поредна година Банка ДСК бе отличена от престижното международно издание Global Finance като най-добрият доставчик на услуги, свързани с валутни операции в България. През изминалата седмица списанието обяви победителите в ежегодните си световни награди за най-добрите финансови организации в областта на валутната търговия и разплащанията.

В класацията World’s Best Foreign Exchange Providers попадат институции и банкови организации от 113 държави, които са отличени на база критерии като обем на извършваните транзакции, пазарен дял, обхват на международно присъствие, потребителско обслужване, конкурентно ценообразуване и иновативни технологии. В определянето на най-добрите изданието също така взема предвид мненията и препоръките на специалисти от индустрията, анализатори, финансови и технологични консултанти.

„Радостни сме от това международно признание, което засвидетелства ролята и значението на Банка ДСК като лидер във валутната търговия и търговията с валутни продукти на българския финансов пазар. Имаме установени дългогодишни традиции в тази сфера и посредством иновациите на банката в дигитални решения развиваме постоянно електронната валутна търговия като атрактивен сегмент в корпоративното ни банкиране“, споделя г-н Светослав Велинов, началник на управление „Трежъри и капиталови пазари“ в Банка ДСК.

Банка ДСК дава възможности на клиентите да прехвърлят парични средства по техните разплащателни сметки от една валута в друга чрез онлайн банкирането ДСК Директ, Мултикеш или физически в широката клонова мрежа на банката в цялата страна. Електронната платформа за валутна търговия ДСК Трейдър предоставя функционалности за следене на валутните курсове, договаряне на по-добри курсове за обмяна с валутните дилъри на банката, сключване на сделки в реално време.

Повече информация за услугите на банката, свързани с валутни операции, може да бъде намерена на: Финансови пазари и инвестиции (dskbank.bg)

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Бюджет и финанси

Последни новини

Коментари ()


Още от Бюджет и финанси
Агенция "Митници" отчете рекордни над 10 млрд. лв. приходи през 2021 г.