IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпълнителният директор на Банка ДСК с награда „Банкер на годината“ за 2021 г.

Диана Митева бе отличена заради изграденото доверие на акционерите и колегите в банковия сектор

14:21 | 07.12.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Диана Митева при получаването на отличието. <em>Снимка: Банка ДСК</em></p>

Диана Митева при получаването на отличието. Снимка: Банка ДСК

На официална церемония Диана Митева, председател на УС на Асоциацията на банките в България, изпълнителен директор, член на УС и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК, бе отличена с наградата „Банкер на годината“ за изграденото доверие на акционерите и колегите в банковия сектор. 

Призът бе връчен от вицепрезидента на Република България Илияна Йотова, която отбеляза добрия пример на Митева за това как подплатената с безспорен професионализъм и прекрасни човешки качества амбиция води само напред.

Това е трето отличие за изпълнителния директор на Банка ДСК, след като бе удостоена с престижната награда през 2009 и 2017 г. 

„Изключително съм развълнувана да приема тази награда! Доверието е това, което ни е водело винаги в отношенията с нашите колеги. Благодаря на страхотния екип на Банка ДСК, с който работим усилено, за да бъдем най-сигурният и предпочитан партньор от страна на нашите клиенти. Ще продължим да работим за доброто име на банката като фактор за заслуженото доверие и стабилност във финансовата сфера“, сподели Митева.

Диана Митева е носител и на престижната унгарска награда „Андраш Фай“, лауреат е на авторитетната награда за банково управление „Атанас Буров“, както и кавалер на Националния орден за заслуги на Франция. Под нейно ръководство се извършват редица успешни, мащабни проекти в Банка ДСК, сред които „Частно банкиране“ и Retail Bank of the Future, както и интеграцията на Експресбанк с Банка ДСК през май миналата година.

Наградите „Банкер на годината“ се организират за двадесет и осми път от специализираното финансово издание „БАНКЕРЪ“ и отличават най-успешните мениджъри на финансови институции за забележителни ръководни умения и постигнати добри финансови резултати през изминалата година. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още