Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Над 500 000 души в цяла България се довериха на CITYCASH

Вече над 5 години компанията работи в сектора на бързите заеми, предлагайки достъпни и гъвкави кредитни решения

Над 500 000 души в цяла България се довериха на CITYCASH

Илюстрация: Ситикеш

Сити Кеш е небанкова кредитна институция, която оперира и се развива в цялата страна и от години предлага добре разработени финансови решения, качество и бързина, коректност и прозрачност. До този момент над половин милион българи са се доверили на CITYCASH.

Вследствие на динамичното развитие на финансовия сектор и водена от желанието си за максимална достъпност на кредитните си продукти, компанията изгради структура от 100 регионални офиса, с над 2000 мениджъри и кредитни консултанти. Офисите, разположени на изключително комуникативни места, към днешна дата са модерни търговски представителства, характеризиращи се с висококачествено клиентско обслужване и добре подготвен и обучен персонал.

CITYCASH предоставя Пари за всеки

„За CITYCASH основната мисия е да осигурява финансова помощ във всяко населено място в страната, с коректно клиентско обслужване и максимална прозрачност. Чрез разработването на висококачествени продукти и постоянно разширявайки обсега на предлаганите услуги в офисите ни, ние показваме, че постоянно се развиваме в тази насока”, коментира Григор Димков, директор финанси и технологии на финансовата институция.

Новият корпоративен сайт показва и визията на компанията да не спира да се модернизира в крак с всички новости и дигитални нововъведения, които биха повишили нивото на удовлетвореност на нейните клиенти при предлагането на бързи кредити от CITYCASH. Отделните менюта са структурирани така, че потребителите да се ориентират бързо при търсенето на желаната от тях финансова тема.  В обновената страница клиентите могат да разбират навреме за текущи и предстоящи промоционални предложения, да прочетат ценни въпроси и отговори относно тегленето на бързи кредити, да се запознаят със съдържанието на полезни финансови материали и съвети.

Вече над 5 години Сити Кеш работи в сектора на бързите заеми, предлагайки достъпни и гъвкави кредитни решения, съобразени с персоналните потребности на всеки отделен потребител и неговите възможности при избора на най-подходящото финансово решение за него.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Бюджет и финанси
Бързите кредити нарастват с 10% през последните месеци