Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Награждават най-добрите застрахователни компании

Церемонията по награждаване ще се проведе на 27 май 2021 г. от 11.00 часа във ВУЗФ онлайн и ще бъде излъчена на живо във Facebook

Награждават най-добрите застрахователни компании

Илюстрация: ВУЗФ 

За тринадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - „Застраховател на годината“, Пенсионноосигурително дружество на годината и “Застрахователен брокер на годината”, както и годишните награди на фондация Проф. д-р Велеслав Гаврийски.

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”  и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 27 май 2021 г. от 11.00 часа във ВУЗФ, която ще се проведе онлайн и ще бъде излъчена на живо във фейсбук страницата на ВУЗФ.

Специални гости на церемонията ще бъдат г-н Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор, г-н Владимир Савов, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“ и г-жа Диана Йорданова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Осигурителен надзор", които ще връчат и част от наградите на победителите. 

Ще бъдат връчени отличия в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

Застраховател на годината – Общо застраховане

Застраховател на годината – Животозастраховане

Най-динамично развиващо се застрахователно дружество

Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване”

Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”

Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружеств

Застрахователен брокер на годината - Общо застрахованеЗастрахователен брокер на годината - Животозастраховане

Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 23-та година своите специални награди “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване“ и "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането" на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор. 

За втора поредна година церемонията ще бъде проведена в онлайн формат, с ограничено присъствие на гости заради епидемията от коронавирус в страната.

Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса. 

Медийни партньори на годишните награди са Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Money.bg, Еconomic.bg, Standartnews.com, Insmarket.bg.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари (0)


Още от Бюджет и финанси
България пое нов дълг от 300 млн. лв.