IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново начало с CreDirect

През месеците септември и октомври всички клиенти, сключили договор за кредит от CreDirect, ще имат реален шанс да бъдат сред щастливите печеливши от томболата на бранда

17:23 | 17.09.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;CreDirect&nbsp;</p>

Снимка: CreDirect 

Започването на есента, е моментът, който свързваме с промяна, като че ли, повече от всеки друг период в годината. Поставянето на своеобразно ново начало, през този сезон, е характерно за всяка обществена сфера, а CreDirect не прави изключение. Преди броени дни, марката даде официалния старт на своята поредна промоционална кампания, в края, на която обещава нови вдъхновяващи награди за своите потребители.

През месеците септември и октомври, всички клиенти, сключили договор за кредит от CreDirect, ще имат реален шанс да бъдат сред щастливите печеливши от томболата на бранда. Подаръците, през този сезон, са повече от съблазнителни – ваучери за пазаруване в най-големия онлайн магазин в страната. Петдесет и един ваучера, на стойност между 50 и 500 лева, ще дадат неограничен избор на печелившите, сред изобилие от хиляди предлагани артикули. Изборът със сигурност ще бъде труден, а удоволствието, от онлайн шопинга, е гарантирано.

През последната година, брандът за бързи  кредити продължава да усъвършенства професионалната си дейност в небанковата финансова сфера. Положените усилия от страна на CreDirect са съсредоточени, както в непрекъснатото подобряване на продуктовото портфолио, така и в спечелване доверието на все повече нови клиенти. Верен на принципите си, брандът упражнява дейността си, фокусиран в нуждите и потребностите на клиентите, от самото си създаване. Тяхното удовлетворение е основна цел за професионалистите от CreDirect, а като естествено продължение на този стремеж, доверилите се на марката се увеличават с всеки изминал ден.

 От началото на 2019-та година, насам, наблюдаваме последователни промоционални кампании, които се превърнаха в традиция за бранда. Всяка следваща инициатива допълва и надгражда предишната. Потребителите стават свидетели на богато разнообразие от активности, всяка, от които различна, вълнуваща и изненадваща.

Амбициозната политика на CreDirect, да заема все по-предни позиции на конкурентния пазар на бързите кредити, категорично, се увенчава с успехи. Присъщата, за сферата, динамика е налице, а какъв по-добър стимул за развитие може да търси един бранд, от успешна и силна конкуренция?

Освен професионализмът в обслужването, CreDirect не забравя да доставя и, така необходимите за всички, позитивни емоции. Приятните изненади и подаръците, продължават да разнообразяват потребителското ежедневие, а новия сезон, CreDirect призова да посрещнем с мотото „Наесен с песен“.

Притаяваме дъх и с нетърпение очакваме резултатите от първата томбола, която предстои в началото на октомври. А вие? 

* Текстът е подготвен от екип на CreDirect

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още