IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежният баланс и преките инвестиции ще са на фокус през седмицата

НСИ ще публикува статистика за доходи, разходи и потребление на домакинствата, както и данни за туристическите пътувания за периода от април до юни

09:56 | 17.08.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат поредните статистически данни, които ще дадат информация за развитието на българското стопанство – за икономиката и финансите на държавата.

В понеделник (17 август) Българската народна банка ще информира каква е външната търговия  през май. Централната банка ще обяви рамката за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута за юли 2020

БНБ ще даде данни за платежния баланс, потока на преки инвестиции и дейността на лизинговите дружества към 30 юни 2020 г.

Националният статистически институт ще публикува информация за индексите на потребителските цени  през юли 2020 година.

Във вторник (18 август) от БНБ ще научим каква е дейността на дружествата, специализирани в кредитиране, през второто тримесечие на тази година.

От НСИ ще излезе статистика за доходи, разходи и потребление на домакинствата за периода от април до юни 2020 г.

В сряда (19 август) и в четвъртък (20 август) няма обявени събития.

В петък (21 август) БНБ ще публикува каква е дейността на инвестиционните фондове през второто тримесечие на 2020 година.

В последния работен ден на тази седмица НСИ ще публикува предварителни данни за туристически пътувания и разходи за туризъм на населението за периода април-юни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:50 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още