IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стокообменът и потребителските цени ще са във фокуса на седмицата

БНБ ще информира каква е дейността на лизинговите дружества, а НСИ за БВП, работната сила и инвестиционната активност в промишлеността през октомври

10:32 | 11.11.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат нови актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство.

В понеделник (11 ноември) Националният статистически институт ще обяви местата за настаняване през септември.

Във вторник (12 ноември) от статистиката ще разберем какви са предварителните данни за стокообмена на България за септември.

НСИ ще публикува данни за индексите на потребителските цени през октомври.

В сряда (13 ноември) няма обявени събития.

В четвъртък (14 ноември) статистиката ще информира каква е инвестиционната активност в промишлеността през миналия месец. Ще излязат експресни оценки за третото тримесечие на тази година за БВП.

От НСИ ще ще научим какво е наблюдението на работната сила през третото тримесечие на 2019 г.

В петък (15 ноември) Българската народна банка (БНБ) ще публикува рамката за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута през октомври. Централната банка ще даде информация и за дейността на лизинговите дружества до края на септември 2019 г.

Статистиката ще обяви какви са доходите, разходите и потреблението на домакинствата през третото тримесечие на тази година. Ще излязат и прогнозните индекси на цените в селското стопанство през третото тримесечие. През последния работен ден на тази седмица статистиката ще публикува прогнозата си за цените на производител в селското стопанство през третото тримесечие. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още