IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втората лотария на НАП дава предимство на плащания от ПОС терминал

Голямата награда в лотарията с касови бележки е 50 хил. лева

15:02 | 10.10.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Investor Media Group</em></p>

Снимка: Investor Media Group

Вторият сезон на лотарията с касови бележки на НАП започна, съобщи приходната агенция. 16 хил. фискални бона вече участват в новия сезон на томболата, като старт бе даден на 10 октомври 2017 г.

Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка са регистрирали бележката от ПОС терминала. Играта ще продължи една година, а голямата награда е 50 хил. лева.

2 хил. лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица  някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. 

Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде изтеглен през декември 2017 г. в сутрешния блок на bTV. В жребия ще участват всички бележки, регистрирани до 19:59 ч. на 17 декември 2017 г. и издадени след 1 януари 2017 г. включително.

Потребителските профили на участници от първия сезон на лотарията са вече активни и те могат да въвеждат бележки с вече създадените права за достъп.

Всеки нов потребител е необходимо да създаде еднократно свой профил в сайта www.kasovbon.bg, като всеки участник може да въвежда касови бележки без ограничения. За да се регистрира касов бон, трябва да се попълнят три елемента - дата, час и стойност на покупката. Колкото повече фискални бонове в профила има всеки, толкова по-голям е шансът за награда.

От НАП напомнят, че е важно хората да знаят, че трябва да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

В първото издание на лотарията, което приключи в края на 2016 г., бяха регистрирани над 51 млн. касови бележки на стойност над 670 млн. лв., а големият победител, който получи лек автомобил, беше Иванка Кавъркова от Панагюрище с касова бележка за 1,80 лв.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:00 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още