IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерт: Има засилване на интереса към брокерската професия

Най-важното за успеха на един професионалист са доволните клиенти, твърди собственикът на агенцията за недвижими имоти „Велдикс“

09:23 | 21.03.18 г.
Експерт: Има засилване на интереса към брокерската професия

Брокерската професия винаги е била привлекателна като изключим годините на криза, когато спадът на обемите в търговията на имоти доведе до това редица колеги да се откажат. В момента, с оглед добрите динамики на пазара, се наблюдава увеличаване на интереса към професията.

Това посочи в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Спаска Шарланджиева, управител и собственик на агенцията за недвижими имоти „Велдикс“.

Според нея брокерската професия е доходоносна, но не финансовата част следва да е основното в мотивацията на човек, работещ в сферата. 

„Един успешен брокер трябва да балансира, да върши работата си със сърце и душа, а не да се интересува единствено от комисионната. Колеги, които се интересуват само от това каква комисионна ще вземат, не се задържат дълго на пазара", категорична е Шарланджиева.

По думите ѝ най-важното за успеха на един професионалист са доволните клиенти, които остават лоялни на брокера си, препоръчват го на познати, като така той гради името и имиджа си. Именно устната препоръка е най-добрата реклама на качествата на един добър брокер, заяви Шарланджиева. 

Вижте още във видеото

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:39 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

1
rate up comment 6 rate down comment 0
redcretin
преди 5 години
каква професия? Та вие не сте хабилитирани въобще.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още