IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инструментариумът на финансовия мениджър за увеличаване стойността на фирмата

Финансови директори ще дискутират механизмите за финансиране, добрите практики при превенция на измамите и софтуерните решения за защита от тях

09:59 | 19.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p style="text-align: justify;">
	<em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Снимка: Investor.bg

С какви инструменти разполага финансовият мениджър, за да финансира дейността и да увеличи стойността на компанията? А какви механизми прилага, когато иска да защити фирмените финанси в периоди на нестабилност? До какви методи прибягва, за да предотврати измамите и да предпази компанията?

Какви решения предоставят софтуерните компании и как те подпомагат финансовите директори в мисията им да повишат стойността на компанията и да максимизират богатството на акционерите? Какви ползи имат облачните услуги и как IT-решенията минимизират рисковете от измами и кражба на финансова информация?

Това са част въпросите, чийто отговор ще бъде потърсен в рамките на Клуб Investor.bg на тема „Корпоративният растеж през погледа на финансовия директор“.

Дискусията ще се проведе във вторник, 20 октомври, от 17 часа в Гранд Хотел София, зала София. В дискусията участие ще вземат:

- Али Пирзада, старши мениджър в Ърнст и Янг България;
- Генади Гешев, ръководител „Международни финансови пазари“ в ЕЛАНА Трейдинг;
- Светлана Болдина, мениджър „Финанси и контрол“ в Нестле България;
- Стефан Йорданов, финансов директор на Луфтханза Техник София;
- Петър Илиев, финансов директор на МБАЛ „Доверие“;
- Веселка Данчева, търговски директор на Немечек България;
- Росен Маринов, изпълнителен директор на Датикум АД.

Модератор на дискусията ще бъде Свилен Колев от Investor.bg.

По време на дискусиите ще можете да чуете и видите видеа на Bloomberg, които са свързани с предизвикателствата, пред които се изправя една глобален концерн от ранга на Volkswagen в контекста на влиянието на скандала с манипулирания софтуер върху пазарната оценка и експанзията на компания, както и със счетоводните измами, които водят до големи разходи за фирмите, но и не само.

Повече за Клуб Investor.bg можете да научите от разговора на Вероника Денизова от Bloomberg TV Bulgaria и Свилен Колев от Investor.bg във видеото

Регистрирайте се за събитието тук

Клуб Investor.bg се провежда с подкрепата на ЕЛАНА Финансов Холдинг, Болница „Доверие”, Немечек България и eFaktura.bg.

Институционални партньори на клуб Investor.bg са Индустриален холдинг - България, Ърнст и Янг България, „Резиденшъл Младост“, Ловико Сухиндол и Германо-българска индустриално-търговска камара (ГБИТК).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:03 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още