IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква еволюция претърпяха транспортните и логистичните услуги?

Ще се увеличат логистичните бази на Стария континент, за да има сигурност на локално ниво, посочи Огнян Дучев, мениджър проект Морски транспорт в Гопет Транс

18:50 | 16.12.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Гопет Транс</em></p>

Снимка: Гопет Транс

Той посочи, че в международната търговия може би ще има спад и прогнозира, че ще се увеличат логистичните бази на Стария континент, за да има сигурност на локално ниво.

По думите му основните рискове при разширяване на портфолиото на компания са свързани с изискванията за координацията на много хора по веригата.

“Ако има дефицит или недостиг по веригата, това би се отразило на резултатите на компанията и на услугата, която се предлага”, коментира мениджърът от „Гопет Транс“.

Според Дучев иновациите са неизменна част от развитието на всяка компания. “Технологичният напредък е все по-голямо изискване на клиентите”, обясни той и даде пример с търговските отношения с Китай.

Мениджърът разказа повече и за железопътния транспорт на компанията от Китай на фона на недостига на пространство по корабите, както и за плановете за навлизане в Турция и на по-късен етап в Германия.

Какво е състоянието на морския транспорт на фона на пандемията от коронавирус? Как се променя потребителското поведение и накъде се насочват покупките? На какво държат в „Гопет Транс“ при обучението на екипа?

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Видеа с всички гости на предаването “В развитие” гледайте тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:34 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още