Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Пътят на едно мобилно приложение – от създаването до потребителите

Само за година WORDDIO има над 30 хил. сваляния, а най-много интерес към българската разработка има от Англия, Германия, Испания, САЩ и Канада

гледано: 15496   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
5 гласа

Ученето на чужди езици е колкото лесно, толкова и трудно. В съвременния свят пазарът предлага всякакви възможности, но предвид ограниченото време на потребителите, не всички са удобни и рентабилни. Това коментира в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Иван Манев, създател на мобилното приложение Worddio, което съчетава най-ефективните методи за бързо учене на нови думи.

Според него в следващите 30 години всички ще говорят английски език и повече да няма езикова бариера. 

Worddio е на пазара по-малко от година, но вече има 30 хил. сваляния. Мобилното приложение предлага над 7 хил. думи и фрази, записани на 34 езика от оригинални носители на речта, подредени в групи по нива и теми. С този обем от езици и думи Worddio покрива над 90% от населението и езиците, които се говорят масово по света. 

Още по темата

В топ 5 на страните, които имат интерес към него са Англия, Германия, Испания, САЩ и Канада. Най-предпочитан е английският – 80% от потребителите са свалили приложението, за да го учат.

Манев е финансирал своя проект с банков кредит, но все още инвестицията не носи възвръщаемост.

„За потребителите всичко трябва да е максимално ясно, лесно, разбираемо – в първото приложение, което разработихме не бе така. За достигане до потребителите сега използваме изцяло социалните медии. Имаме развита Facebook страница с около 8000 последователи, в Twitter те са около 6000, както и в Instagram. От съвсем скоро, заедно с моите деца, развиваме YouTube канал на Worddio”, коментира предприемачът.

Той сподели още, че скоро продуктът ще може да се използва с месечен абонамент, който отключва всички езици, но ще се запазят и плановете, които използват потребителите им сега.

Вижте още във видеото.

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Ралица Пейчева

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Bloomberg TV
Операционна система удължава живота на стари устройства