IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво търговците ще изкушават клиентите на Черния петък

Каква е ролята на хостинг услугите при онлайн пазаруването, коментира Методи Дреновски, съосновател и управител на СуперХостинг.бг

20:00 | 24.10.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Има различни теории за появата на Черния петък. В основата на всички е, че това е петъкът след Деня на благодарността, с който се отбелязва началото на коледните разпродажби. Това обясни Методи Дреновски, съосновател и управител на СуперХостинг.бг, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria.

"През последните пет години Черният петък става все по-популярен в България", посочи той и прогнозира, че с навлизането на онлайн търговията Черният петък набира сила.

"В България търговците са запознати с Черния петък и те са тези, които водят процеса. Клиентите не са запознати добре, тъй като в страната няма традиция за Деня на благодарността и петъка след него", смята Дреновски. Той разказа, че през последните пет години компанията му се старае да работи активно с клиенти, които притежават онлайн магазини.

"Помагаме им в това да планират добре своето присъствие онлайн, за да може да издържат на трафика през самия ден", информира управителят на СуперХостинг.бг.

Според него Черният петък е много важен за онлайн търговците, защото по този начин те успяват да достигнат до нови клиенти.

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още