IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor Finance Forum: Как се управлява устойчив бизнес в неустойчива икономика

Финансовият форум на Investоr.bg събира на 22 ноември топ инвеститори и финансисти за 10-а поредна година

14:39 | 16.11.21 г.
Автор - снимка
Редактор
Investor Finance Forum: Как се управлява устойчив бизнес в неустойчива икономика


В края на една година на ускоряваща се инфлация, здравна и икономическа криза, а и политическа в България, едни от най-големите имена в бизнеса, икономиката и финансите ще споделят ценни насоки за наличните възможности пред компаниите за възстановяване след COVID-кризата и за това как се управлява устойчив бизнес в неустойчива икономика. Това ще се случи на 10-ото юбилейно издание на Investor Finance Forum, който ще се проведе на 22 ноември (понеделник) от 10 часа

„Тази година е доста специална, тъй като отпразнувахме 20-ата годишнина на Investor.bg, а сега имаме и юбилей на Investor Finance Forum, който се превърна постепенно в най-важното събитие на финансовата и банковата общност не само в България, но и в региона. Обикновено събираме лектори, представители на международните борси от региона, експерти от капиталовия пазар, банковия сектор", посочи главният редактор на сайта Investor.bg Бойчо Попов в "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

Целта е не само да бъде проведена задълбочена дискусия, но тези представителите да установят бизнес контакти, уточни той.

„За втора поредна година събитието ще протече в хибриден формат. Ще има дискусия на живо в София, но и интервюта от студиото на Bloomberg TV Bulgaria", обясни Попов.

Предвидени са четири тематични панела на живо. 

„Първият е свързан с макроикономическите предизвикателства, с пътя на новата икономика и това накъде ще  поемат икономиките в постпандемичния свят. След това ще говорим за банковия сектор, за новите решения за банките, потребителите, за отвореното банкиране, както и за финтех компаниите. Третият панел ще бъде свързан с устойчивото инвестиране. Ще говорим за зеления преход, за това дали можем да имаме както бърз, така и устойчив растеж в по-продължително време. Ще обсъдим и какви са начините на финансиране в новата обстановка, както и за инвестициите във взаимните фондове", разясни Попов пред Bulgaria ON AIR.

А за шеста поредна година Investor.bg ще представи и традиционната си годишна класация за договорните фондове в България.

Събитието ще се проведе на 22 ноември от 10:00 часа, a за присъствие на него е нужна предварителна регистрация през новия сайт за събития на Investor Media Group.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:00 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

Финанси виж още