Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

2 месеца след старта на строителството в Garitage Park 35% от жилищата са продадени

Продажбите с цел инвестиция ще бъдат ограничени до 20% от всички жилища

2 месеца след старта на строителството в Garitage Park 35% от жилищата са продадени

Редица мащабни проекти се задават на хоризонта в София, но “Garitage Park” е единственият, в който има активно строителство, придружено от също толкова активна реализация.

Първата копка на комплекса бе направена на 12 октомври 2016 г., а пътуващите по Околовръстен път към Бизнес Парк София вече могат да забележат оживлението и усилената работа, която кипи в мащабния терен от 167 дка.

Продажби:

С бързи темпове вървят продажбите на жилища в комплекса “Garitage Park” и само 2 месеца след началото на строителния процес повече от една трета от жилищата (35%) са намерили своите купувачи. Инвеститорите отбелязват няколко интересни факта:

Още по темата

•     Клиентите на “Garitage Park” са предимно хора на възраст между 27-45 години, обикновено семейства, с едно или повече деца. Всички те търсят определена среда, отговаряща на техния светоглед – зеленина, спокойствие, чист въздух, удобства и лесен достъп.

•     От реализираните до момента сделки се наблюдава интерес към всички видове жилища, като малък превес има интересът към апартаменти с 3 спални и редови къщи с 4 спални.

•     Инвеститорите регистрират силен интерес от страна на купувачите с цел инвестиция в комплекса. Въпреки това за да се запази първоначалната концепция на проекта, продажбите с цел инвестиция ще бъдат ограничени до 20% от всички жилища.

Строителен прогрес:

Само 2 месеца след първата копка временното селище в комплекса е напълно завършено и с цялостна вътрешна алейна мрежа. Garitage Park е може би единственият комплекс в София, който има организирани пешеходни алеи по време на строителство. Изкопните работи в двете офисни сгради, както и при част от жилищата, са напълно завършени и в момента се прави подготовка за бетонови дейности (фундамент). Обемът на изпълнените до момента изкопи е внушителен – над 200 хил. куб. метра. Фундаментът е изпълнен при две от жилищните сгради.

Инвеститорите и главният изпълнител на проекта „Джи Пи Билд“ са изключително доволни от постигнатия напредък и спазения до момента график.

Garitage Park е многофункционален проект, разположен на 167 хил. кв. м. Той ще се реализира поетапно и в завършен вид ще включва 95 хил. кв. м офиси, 60 хил. кв. м жилища, 4500 подземни паркоместа, спортна зала с 25-метров басейн, училище, 90 хил. кв. м  паркови пространства и търговски площи и ресторанти.

При приключване на първа фаза на строителството комплексът ще разполага с 48 редови къщи и 14 апартаментни сгради, две офис сгради с обща отдаваема площ от 30 хил. кв. м, над 1100 паркоместа и основно училище за 500 деца.

Повече информация за комплекса: www.garitagepark.com

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от България
Капиталът на „Феърплей Пропъртис“ ще се увеличи с 12,5 млн. лв.