Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Архитектурно-строителна седмица събира сектор „Строителство“ от 16 до 19 юни

Интер Експо Център насърчава онлайн регистрацията за посетители като част от пакета мерки за здравна сигурност

Архитектурно-строителна седмица събира сектор „Строителство“ от 16 до 19 юни

Снимка: ИЕЦ

Броени дни остават до началото на изложение Архитектурно-строителна седмица. От 16 до 19 юни професионалният бизнес форум ще посрещне за 21-и път представителите от сектор „Строителство“ в залите на Интер Експо Център в София.

Изложението ще предостави възможност отново за срещи на живо с представители на компании от различните сектори на бранша. Присъстващите ще създават бизнес контакти на място, ще разширяват връзките си и обогатяват продуктовите портфолиа, ще научават „от първа ръка“ за тенденциите, ще черпят ключово know-how.

Отново ще бъдат представени различни продуктови направления. Компаниите ще съсредоточат вниманието върху системните решения за отопление, климатизация, флийт мениджмънт, хидроиздолации, строителни материали и довършителни дейности.

Насърчаване на онлайн регистрацията за посещение

Архитектурно-строителна седмица, от 16 до 19 юни, ще се проведе според всички стандарти за безопасност и изисквания на здравните власти. „Насърчаването на онлайн регистрацията за посещение е част от пакета мерки за осигуряване на здравната сигурност на присъстващите“, коментират организаторите. Всеки може да се регистрира онлайн през сайта www.buildingweek.bg.

Подготвени са и детайлни „Вътрешни правила“. Те определят необходимите мерки за сигурност, сред които: регулиране на човешкия поток чрез интелигентна Crowd management система, широки пътеки, отстояние между щандовете и др.

Актуалните въпроси в бранша – акцент на съпътстващата програма

Въпросите, които пряко касаят сектора, както и иновативните продукти и услуги са във фокуса на съпътстващата програма. В кръгла маса на 16 юни, посветена на сградните паспорти, ще се включат с експерти от Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Българска Асоциация за изолации в строителството (БАИС), Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), Камара на архитектите в България (КАБ). На 17 юни в семинар, организиран от КИИП, ще се дискутира качеството в съвременното проектиране. През същия ден събитие, организирано от BAU Academy, се фокусира върху комуникационната и маркетинг платформа за въвеждане на иновативни материали, технологии и решения в строителството.

Международна конференция в петък, 18 юни ще привлече вниманието на бранша. Експерти ще дискутират темата „Кръгова икономика. Малките и средни предприятия в строителството в условията на зелен и дигитален преход“. Събитието се организира от Камара на строителите в България (КСБ), Интер Експо Център и КЛИЙНТЕХ, със съдействието на Изпълнителната Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). В същия ден Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) и Национален център по сеизмично инженерство ще представи експертизата си за „Земетресенията в Албания и Хърватия и уроците за България“. През всички изложбени дни водещи компании – изложители ще се включат с продуктови презентации, представяйки най-иновавните услуги, системи и материали на пазара.

Своята регистрация за свободно посещение, с която ще имате пълен достъп до всички изложбени зали и съпътстващи събития, можете да направите на www.buildingweek.bg.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: България

Последни новини

Коментари ()


Още от България
"Надбягването" между купувачите - силен фактор за поскъпването на имотите у нас