Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Частен съдебен изпълнител продава зала "Универсиада" за 15,6 млн. лв.

През 2008 г. едноличен собственик на залата става дружеството Велдер Билд ЕАД

Частен съдебен изпълнител продава зала "Универсиада" за 15,6 млн. лв.

Снимка: Зала "Универсиада"

Зала „Универсиада“ в София е обявена за публична продан за малко над 15,6 млн. лв. Обявата е публикувана от частния съдебен изпълнител Стоян Якимов.

Срокът за подаване на заявките е от 12 юни до 12 юли. Желаещите да участват в търга трябва да осигурят задатък в размер на 10% от началната цена, става ясно от съобщението.

През 2008 г. едноличен собственик на зала „Универсиада“ става дружеството Велдер Билд ЕАД, а стойността на сделката е 9,5 млн. лв. Сред предметите на дейност на компанията е проектиране, строителство, ремонт и поддръжка на промишлени, жилищни, административни и селскостопански сгради и съоржения, показва справка в Търговския регистър.Едноличен собственик на капитала на Велдер Билд ЕАД е Велдер – БГ.

Велдер Билд ЕАД има задължения в размер на близо 8,5 млн. лв. към КТБ, показва докладът за некоректните длъжници, публикуван на сайта на банката през февруари миналата година.

В момента управител на залата е треньорът на баскетболния клуб „Левски Лукойл“ Константин Папазов, става ясно от съобщението на частния съдебен изпълнител.

По статията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Строителни предприемачи: Цените на жилищата ще нараснат с около 5% тази година