IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данъчните продават имот в Ахтопол и промишлени сгради в Пазарджик

НАП-Пловдив предлага още и фризьорски салон в Пловдив и поземлен имот за животновъден комплекс в село Маноле

11:01 | 21.05.15 г. 1
Данъчните продават имот в Ахтопол и промишлени сгради в Пазарджик

Имот в крайморския курорт Ахтопол обяви за продан Националната агенция за приходите (НАП) в Пловдив. Парцелът е 12 декара и се продава за 318 хил. лв., заедно с построените върху него общежитие, стол и сграда за енергопроизводство, съобщи говорителят на НАП-Пловдив Божана Илиева, цитирана от БТА. Огледите започват на 1 юни и ще продължат пет дни.

По същото време е организиран търг за фризьорски салон в Пловдив, оценен на 49 500 лева. Площта му е 60 кв. м и освен фризьорско студио, включва солариум и санитарен възел.

В пловдивското село Маноле пък започват огледи на поземлен имот, предназначен за животновъден комплекс, съобщи още Илиева. Площта му е 9 хил. квадратни метра, 427 от които застроени. Първоначалната цена е 398 хил. лева.

НАП-Пловдив ще търгува и активи в Пазарджик за над 4 млн. лв. в отлично състояние за експлоатация. Сред тях са няколко сгради - промишлени и административни, пречиствателна станция, магазини, котелни помещения, компресорни станции и машини за металообработка.

Със средствата от продадените активи ще бъдат погасени частично задълженията на лица с неплатени в срок данъци и осигуровки, поясни Илиева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:15 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
misanthrope
преди 8 години
Ъ?!Ахтопол: Парцелът е 12 декара и се продава за 318 хил. лв., заедно с построените върху него общежитие, стол и сграда за енергопроизводство, Село Маноле: Площта му е 9 хил. квадратни метра, 427 от които застроени. Първоначалната цена е 398 хил. лева.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още