IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФеърПлей договори краткосрочен наем на обекти в комплекса Санта Марина в Созопол

Наемател е същото дружество от групата на „Феърплей Интернешънъл“, което се отказа от дългосрочния наем през май

16:01 | 19.06.20 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: комплекс Санта Марина</em></p>

Снимка: комплекс Санта Марина

„ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт“, което се отказа от дългосрочните договори за наем на хотела „Св. Иван“ в Банско и комплекса „Санта Марина“ край Созопол на "ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ, е наело краткосрочно обекти в морския комплекс, съобщават от дружеството със специална инвестиционна цел.

Договорът е за периода до 30 септември т. г.

Собственикът на комплекса търси възможности за отдаване и на други обекти в комплекса и в другите имоти под наем на други наематели, се посочва в съобщението.

„ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт“ ще оперира за летния сезон рецепцията с прилежащите ѝ съоръжения, ресторант с бар и кухненски бокс, магазини, дневен панорамен бар и летен ресторант, още един ресторант, покрита тераса към ресторант с открит бар, фитнес, офиси, перално помещение.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината

В края на май „ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт“ се отказа от дългосрочните договори за наем на хотела в Банско и морския комплекс заради ограничителните мерки на фона на пандемията, която спря пътуванията и блокира туризма. Преди това дружеството се беше договорило да не плаща наем за обектите заради ситуацията.

„Феърплей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД и „Феърплей Пропъртис“ АДСИЦ са част от групата на „Феърплей Интернешънъл“ АД.

"ФеърПлей Пропъртис" отчете загуба в размер на 138 хил. лева за първото тримесечие спрямо печалба от 5 хил. лева година по-рано заради блокадата. Повече от три пъти се свиват нетните приходи от продажби на компанията – от 1,008 млн. лева през първото тримесечие на 2019 г. до 299 хил. лева през първото тримесечие на тази година.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:03 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още