IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Imoti.net подготвя годишни награди за най-добрите в сектора на имотите

Екипът на сайта се обявява срещу порочните пазарни практики и в подкрепа на прозрачността и ясните правила

11:52 | 02.11.15 г.
Автор - снимка
Създател
Imoti.net подготвя годишни награди за най-добрите в сектора на имотите

Сайтът Imoti.net организира първите в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която организаторите застават чрез инициативата, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша независимо от агресивния сив сектор на пазара. Церемонията по награждаване ще се състои през февруари 2016 г. в София.

Според различни икономически оценки около 80% от богатството на българите е концентрирано в имоти. Делът на операциите с недвижими имоти е около 10% от брутния вътрешен продукт (БВП).

През 2014 г. операциите с недвижими имоти са генерирали продажби за почти 2,4 млрд. лева. Участниците на пазара в операциите с недвижими имоти са над 20 хиляди.

Въпреки важността на бранша за икономиката на България в него изобилстват нелоялните практики, които спират успешното му развитие. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики и в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

В Годишни награди 2015 на Imoti.net компаниите и експертите от сектора на имотите ще се състезават в няколко категории, а в оценяването им ще се включат потребителите на техните услуги, заедно с независимо експертно жури.

Очаквайте повече информация за регламента, сроковете и възможностите за кандидатстване.

Imoti.net е водещ сайт за обяви за недвижими имоти. Той е част от портфолиото на медийна група Инвестор.БГ АД, която е сред лидерите на българския онлайн пазар. Инвестор.БГ АД е собственост на медийна група Bulgaria ON AIR.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:04 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още