Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Изграждат модерни шоурумове в Индустриален парк Марково

Новостроящите се търговски площи комбинират отлична визия и съвременни решения

Изграждат модерни шоурумове в Индустриален парк Марково

Най-видимата предна ивица, разположена с лице към Околовръстен път в Индустриален парк Марково, е отредена за изграждане на модерни шоуруми. Снимка:  Галакси Инвестмънт Груп

"Галакси Инвестмънт Груп" стартира изграждането на модерни шоурумове в пловдивския "Индустриален парк Марково". Новостроящите се търговски площи са разположени на най-видимата предна ивица на Околовръстното шосе на града, което ще позволи на шоурумовете да се възползват от силния автомобилен поток на пътната артерия. 

Очаква се изграждането на обекта да приключи в края на месец април, като компанията-инвеститор Галакси Инвестмънт Груп предоставя възможност на бъдещите наематели да се възползват от гъвкаво търговско пространство, изцяло съобразено с техните нужди.  

Още по темата

Новоизграждащата се едноетажна конструкция се отличава с естетика и функционалност, комбинирана с изключителен простор и светла височина от 4,34 метра. Застроената площ е 570 кв.м., като тя е проектирана така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго. Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя. 

Новоизградената и напълно завършена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи. Основното влизане е предвидено да бъде осъществено чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа. 

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км. от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала „Тракия“. Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше завършена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него, а в процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми. Галакси Инвестмънт Груп предлага за продажба парцели в зоната, напълно обезпечени с инфраструктура. 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от България
Малко над половината от общините у нас имат общи устройствени планове