Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Над 200 компании се включиха в надпреварата за Годишни награди на Imoti.net

Победителите ще бъдат отличени на специална церемония на 20 март в София

Над 200 компании се включиха в надпреварата за Годишни награди на Imoti.net

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Над 200 компании се включиха в надпреварата за Годишни награди на Imoti.net, която за четвърта поредна година ще отличи най-добрите агенции и брокери на недвижими имоти за 2018 година. Голям интерес предизвика категорията „Най-добър сайт на Агенция за недвижими имоти“. За отличието се бориха над 30 уебстраници на компании, отчетоха организаторите от водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net. И тази година най-оспорваната категория беше „Брокер на година“.

„Компаниите са предложили най-добрите си брокери, тези с висок финансов дял, голяма бройка успешни сделки, богато портфолио на предлагани услуги и най-вече – десетки доволни клиенти“, обясни мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Още по темата
Много оспорвана е и категорията „Най-динамично развиваща се Агенция за недвижими имоти“, което показва тенденция за устойчиво развитие в сектора.

Две са отличията за имоти, участвали на пазарa през миналата година – за „Жилищен имот на година“ и „Бизнес имот на година“. Сред кандидатите в тези две категории преобладават обекти с жилищно предназначение, но номинираните бизнес имоти са сред най-значимите изградени през 2018 г., отчитат организаторите.

И тази година участниците в надпреварата са предимно от София, Пловдив, Варна и Бургас, но нараства броят на компании и експерти от Благоевград, Ловеч, Шумен и Хасково. Годишни награди на Imoti.net е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

Експертно 21-членно жури, състоящо се от водещи експерти от различни сфери, определи победителите в отделните категории. За втора поредна година председател на журито е доц. Маню Моравенов, преподавател във ВУЗФ.

Потребителите също гласуваха за своите фаворити. Над 3000 души дадоха гласа си в категориите „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“. Един от всички гласували ще спечели уикенд за двама в хотел АСТЕРА – Банско. Кои са победителите в отделните категории и кой ще спечели почивка за двама ще стане ясно на специална церемония на 20 март в „Клуб 1“, НДК от 18.30ч. Водещи на церемонията ще бъдат лицата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR – Гергана Венкова и Златимир Йочев.

Годишните награди на imoti.net 2018 се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Университет Бокони, Realtor Assitant Pro, Бритиш Американ Табако, Камарата на строителите в България. Медийни партньори са Investor.bgBloomberg TV BulgariaBulgaria ON AIRГрадът Медия Груп, Kmeta.bg, вестник Строител“.

Imoti.net е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Божидарка Чобалигова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (3)

0
 
0
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Откраднал е 50 000 долара от фирмата, която управлява.Управлява капитал от 9 милиарда, които може би и тях ще открадне.Откраднал единствените пари от старата си фирма - 50к лева, като отворил за 1 ден сметка на компанията в райфайзенбанк, изтелглил парите в брой и после я закрил- квесторката го хванала и сега разследват Маню Моравенов. Какво да очакваме от него като CEO na BFB - там има 9 милиарда за крадене ...
0
 
1
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Замесеният в корупционни схеми доц. д-р Маню Моравенов е предложен да влезе всъстава на Съветът на директорите на Българска фондова борса (БФБ) на мястото надосегашния изпълнителния директор Иван Такев.Маню Моравенов е с дългогодишен опит в сферата на финансите и инвестициите, но далиимето и професионализмът му са толкова кристално чисти и ясни за публичността? И защочовек откраднал 11 милиарда публични средства ще заема толкова висок пост? Именнозаради неясен произход на средства и липсващите баснословни суми са причината г-нМоравенов да бъде обект на масови разпити от органите на реда. В момента се водиразследване за финансови пирамиди, които е управлявал в сферата на капиталовите пазарии използването на сладки държавни постове, които е заемал през годините.Публична тайна е, че Моравенов, бе уволнен от поста си на изпълнителен директор наинвестиционния посредник Фоукъл Пойнт Инвестмънтс АД и "Феърплей пропъртис"АД след като собственикът на компанията Марио Захариев стана жертва нанепрофесионалното отношение и схеми уронващи престижа на компанията. Безкрайнижалби и недоволни клиенти, загубени партньорства и откраднати пари, станаха причина,така известния капацитет да бъде отстранен от длъжност.Каква е връзката на Маню Моравенов с кмета на Созопол е другият въпрос, на които сетърси истинският отговор. Моравенов е помагал на Панайот Рейзи в присвояването насредства в особено големи размери и документални престъпления.По времето когато Моравенов управлява "Феърплей пропъртис", компанията купиватърговски сгради, басейн и нови апартаменти във ваканционното селище Санта Марина, вСозопол. С фалшиви документи и фирми фантоми, той присвоява големи суми отприходите на комплекса, за лична облага като за пореден път ощетява дружеството, коетоуправлява.Ще продължава ли Моравенов да заема редица ръководни длъжности в институции илинай-накрая ще попадне под надзора на закона предстои да разберем.
0
 
0
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Маню Моравенов е с дългогодишен опит в сферата на финансите и инвестициите, но далиимето и професионализмът му са толкова кристално чисти и ясни за публичността?

Още от България
Ремонтът на тунел „Витиня“ приключва до края на септември