Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Наклонената кула "Елипс" дава гъвкави решения за технологични и аутсорсинг компании

Новата бизнес сграда в София се отличава с енергийна ефективност и зелени площи

Наклонената кула "Елипс" дава гъвкави решения за технологични и аутсорсинг компании

Наклонената кула „Елипс“ е добре познат интересен и амбициозен проект, който със сигурност ще привлече погледа ви на входа на София.

Архитектурното решение на „Елипс“ е отличително, а наклонът и незавършването във височина на сградата внасят динамика и „пространствено напрежение“.

15-етажната офис сграда клас А с отлично местоположение има 2 подземни и 13 надземни етажа. На подземните нива е разположен паркинг със 134 паркоместа. На партерно ниво има и допълнителни 20 места за посетители на партерно ниво. Кулата разполага и с вело паркинг и станция за зареждане на електрически автомобили.

Още по темата

В сградата се залага на енергийна ефективност. Избран е троен двукамерен стъклопакет със специално изработени профили на Shucco. Прозорците са със специфична форма на диамант от „френски тип“, осигуряващи невероятна гледка във всяка посока и отлична пропускливост на естествена светлина.

Наклонената кула в София се отличава също с лоджии и зелени площи.В сградата има автоматизация и контрол на достъп, високоскоростни асансьори, ОВиК с индивидуален котрол на температурата по зони, 16 см повдигнат под и окачени тавани. Светлата височина на помещенията е 2,75 м.

Сградата предоставя на наемателите гъвкавост на етажните разпределения (от 250 до 930 кв. м на етаж от кулата), удобен транспорт и метро, ресторант с голяма озеленена тераса, предлагаща уникална гледка към Витоша. Предвидени са и възможности за релакс/уорклекс (от work и relax – worklax) концепция в общо 13 хил. кв. м отдаваема площ.

Завършването на сградата се осъществява с финансиране от Юробанк България.

Наклонената кула „Елипс“ е първото мащабно начинание в Източна Европа на Табет Груп, чрез българската компания Илпа Девелопмънт ЕООД. Фирмената мисия е доставянето на първокласни офисни пространства на международни и местни технологични и аутсорсинг компании, осигуряването на добри и гъвкави решения за стартъпи в условията на максимален комфорт и сигурност.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
2
 
1
преди 3 години
Ема боцнете една категорийка "Платена публикация" :D Нека коректно се разграничава редакционното съдържание от имейлчето на клиента ;)

Още от България
ДНСК отново спира строителството на "Златен век"