Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Наклонената кула в София – видео

Концепцията съчетава комфортна и функционална визия и изпълнение, отговарящо на най-високите изисквания

Наклонената кула в София – видео

Уникалната архитектура на Елипс е вдъхновена от наклонената кула в Пиза, а елипсовидната форма и елегантният външен и вътрешен дизайн правят сградата отличителна със своя стил.

От видеото по-долу се вижда, че наклонът от 5 м е към един от основните булеварди в столицата - "Цариградско шосе", в открояващия се нов технологичен център на столицата. 

Още по темата

Местоположението позволява бърза връзка чрез личен или градски транспорт до центъра и летището, както и близките жилищни райони. Концепцията съчетава комфортна и функционална визия и изпълнение, отговарящо на най-високите изисквания. Всеки етаж предлага гъвкаво разпределение и улеснява планирането при бързоразвиващите се компании.

Достъпът до партерното ниво на сградата е осигурен чрез два отделни входа, а височината на таваните от около пет метра позволява естественото осветяване на помещенията. На приземния етаж са разположени фоайето с рецепцията, като са предвидени денонощна охрана и система за контрол на достъпа чрез електронни карти и видеонаблюдение на всички входове, изходи и паркинга.

Партерното ниво включва и офиси, чиято площ от 1404 кв.м е с отворено пространство и нестандартна височина. Междинното ниво на мецанина предлага 184 кв.м офис площи. Допълнително 286 кв. м са предназначени за търговски площи.

Нестандартният подход при архитектурното решение и креативните заложени идеи в проекта Елипс Център са негови ключови характеристики, основа за устойчивост и бъдещо развитие.

Дружеството инвеститор Илпа Дивелъпмънт има партньорство в областта на управление на активи и съоръжения с Лендмарк Пропърти Мениджмънт. Довършителното строителство на Елипс се извършва със строител Щрабаг и финансиране от Юробанк България АД.

Повече за Елипс вижте в първото видео за обекта:

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Печалбата на Jumbo в България спада с над 1 млн. евро през първото полугодие