IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови жилища с парк и гледка в сърцето на София

Sofia Land Residence е съвършено нов комплекс от затворен тип, който предлага различни решения за удобен, тих и зелен дом

16:01 | 05.10.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;Sofia Land Residence</p>

Снимка: Sofia Land Residence

София в последните години се превръща в истинска и голяма европейска столица, и все повече хора избират да живеят и работят тук.

Това налага създаването на подходящи пространства за живеене, които да съчетават няколко основни и много търсени качества: уединение и спокойствие и в същото време – добра локация и качествено изпълнение.

Купувачите на жилища винаги биха предпочели място, заобиколено от зеленина, но особено в централната част на града това е доста трудна задача, изискваща доста време, сили и пари за намиране на подходящия имот.

Точно в този изключителен сегмент – централна, но спокойна локация, в комбинация с много зеленина и луксозно изпълнение, попада новият проект Sofia Land Residence, поставил си амбициозната цел да промени стереотипите на градското жилищно мислене в България.  

Sofia Land Residence е съвършено нов комплекс от затворен тип, който предлага различни решения за удобен, тих и зелен дом. Жилищата се намират в централната част на София, в близост до всичко важно за един балансиран начин на живот. 

Разположен е в южната част на Борисовата градина и е част от квартал Лозенец, който е сред най-предпочитаните за живеене квартали в столицата. Комплексът осигурява изключителна гледка към Витоша, както и специално проектирана зелена част от 17 декара, в които са включени парк, градина с много зеленина, цветя, дървета, пейки и водни огледала. Общата застроена площ е 5 декара и представлява по-малко от 50% от целия парцел – което означава наистина впечатляваща зелена площ!

Сградите в комплекса са 7, като три от тях са с по 9 етажа, две – с осем етажа, една - със седем и една – с шест етажа. Изпълнението по строежа е луксозно и в крак с последните тенденции за качествено строителство - фасадите са комбинация от мазилка и керамични плочи, а изолацията е сериозна (стиропор, стъклена вата и противоветрово фолио).

Великолепни френски прозорци осигуряват гледка към планината, а терасите са тип „лоджия“ със стъклен парапет и двупластова хидроизолация.

Апартаментите в сградите на Sofia Land Residence  са няколко типа. Партерните жилища са съответно на едно или две нива (партерни мезонети), като и двете разновидности имат собствени дворове с градини. Типовите апартаменти пък се предлагат с една, две или три спални, и всички имат покрити тераси. Комплексът разполага и с терасовидни апартаменти с покрити тераси.

Всички апартаменти се предлагат с осигурено подземно паркомясто, а клиентът може да избере между два варианта на завършеност – първият дава възможност за собствено решение на пространството, а вторият - цялостно интериорно решение до ключ, включително доставка на мебели от реномирани италиански марки, избор на спално бельо, аксесоари и декорации. 

Sofia Land Residence осигурява абсолютна сигурност на живеещите там – комплексът разполага със собствена жива охрана, видео-наблюдение с над 120 камери, вътрешен СОТ, ограничен достъп на външни хора (сметосъбирането се извършва от специално предназначена за това рампа на оградата). Комплексът разполага с допълнително електроснабдяване, осигуряващо нормален режим на работа и обслужване на асансьорите в случай на спирането на електрозахранването.

В комуникационно отношение Sofia Land Residence е изключително достъпен и за хората, които разчитат на градския транспорт. Станцията на метрото на булевард „Джеймс Баучер“ е на 10 минути пеша, а  в близост до комплекса автобуси от различни градски линии.

Възможностите за спорт и услуги са поредния плюс в портфолиото на новия проект. В съседство има условия за практикуване на тенис, фитнес, скуош и плувни спортове. Търговски комплекс „Парадайз“ е в непосредствена близост, а най-близките магазини за продукти от първа необходимост са на пешеходно разстояние.

Цените на жилищата в Sofia Land Residence са най-добрите възможни за района. В Лозенец много от строените преди 40 години апартаменти се предлагат на цени близки и по-високи от новото качествено строителство на границата с парка. Повече информация за комплекса и как да купите своето жилище може да намерите в страницата на Sofia  Land Residence  - ТУК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още