IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови проекти, сделки и пазарни тенденции - в „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria

Предаването ще се излъчва от 31 март, всяка неделя от 21 часа, по единствената бизнес телевизия у нас

09:52 | 22.03.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Какви са новите тенденции в строителството, архитектурата и пазара на недвижими имоти – това ще бъде във фокуса на предаването „ИмоТиТе“, което стартира по Bloomberg TV Bulgaria от 31 март с водещ Христо Николов. То ще се излъчва всяка неделя от 21 часа и ще е запазено място за най-важните новини от сектора - законодателни промени, нови проекти, статистика и пазарни анализи, кредитиране, цени и наеми.

Зрителите на „ИмоТиТе“ ще имат възможност първи да видят как ще изглеждат новите жилищни, бизнес и хотелски сгради в рубриката „Нови проекти“. Там ще се представят с 3D видеа и визуализации значимите обекти, които предстои да бъдат реализирани или са в начален етап на строителство. Паралелно с това предаването ще обхване и новите логистични и индустриални проекти в страната и региона.

„В България има сериозна липса на достоверна и задълбочена информация за сектора на недвижимите имоти, включително на професионални анализи и коментари. „ИмоТиТе“ ще се опита да запълни тази ниша и да съдейства за популяризиране на добрите практики при реализацията на нови сгради, които имат отношение към подобряването на градската среда“, казва водещият на новото предаване в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов.

Зрителите на единствената бизнес телевизия в България познават Христо като лице на сутрешния блок на Bloomberg TV Bulgaria –„Бизнес старт“. Той е доказан бизнес журналист със солиден опит в редица онлайн и печатни медии. През годините е отразявал законодателните промени в областите бизнес, икономика и финанси, регионално развитие, транспорт. Носител е на най-високата журналистическа награда в България „Черноризец Храбър“ (заедно с Мирела Веселинова).

Не пропускайте „ИмоТиТе“ - от 31 март, всяка неделя, от 21 часа, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още