Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Обект на бул. „Витоша“ предлага на предприемчиви наематели нови бизнес възможности

Кафене „Елеганс“ до „малкото НДК“ си търси нов собственик, желаещ да разработи бизнеса

Обект на бул. „Витоша“ предлага на предприемчиви наематели нови бизнес възможности

В исторически план столичният булевард “Витоша” винаги е бил сборен пункт както на представители на артистичните среди, така и на бизнес елита. Днес тя продължава да носи славата на главната търговска улица на София.

Във времето булевардът по естествен път се раздели условно на две зони. Участъкът от кръстовището със бул. „Патриарх Евтимий“ в посока Южния парк стана желан адрес за бизнеса, особено този, който предлага значително по-скъпи услуги. Така магазините в района се насочиха към удовлетворяването на изискванията именно на бизнес и професионалните среди.

Отсечката на „Витоша“ от ул. „Алабин“ до бул. „Патриарх Евтимий“ се утвърди като предпочитано място за разходка, още повече след като стана пешеходна зона с множество заведения от всякакъв тип при това с обслужване на високо ниво.

Според експертите от Имотикон все още обаче в „бизнес зоната“ на „Витоша“ липсват качествени заведения за хранене, които да предлагат обедно меню или такива, които предлагат единствено готвена храна за обяд или за вечеря вкъщи. В тази посока има много какво да се желае, особено в района около НДК, където няма такова заведение.

Този дефицит ще стане още по-видим, когато заработи и новият бизнес и жилищен комплекс на кръстовището на бул. „България“ и бул. „Витоша“. Тази ниша, както и други иновативни бизнес начинания, могат да бъдат реализирани върху 117 кв.м помещение и закрита градина от 40 кв.м.

Толкова е площта на кафене „Елеганс“ до така нареченото „малко НДК“, което в момента си търси нов собственик, желаещ да разработи бизнеса.

Обектът, предлаган от Имотикон, е изцяло оборудван с дизайнерски мебели и професионални барови уреди и предлага на бъдещите си собственици всички условия за реализиране на потенциала на заведението, от което районът и неговите обитатели се нуждаят.

Обстоятелството, че заведението функционира и в момента, позволява огледите да се осъществяват по всяко време – включително и през уикенда.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от България
Добромир Ганев: В брокерския бранш няма регулация и това отблъсква потребителите