Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Синдиците на КТБ пак търсят наемател на сградата на пл. „Джузепе Гарибалди“

Ангел Донов и Кристи Маринова започнаха нова процедура за отдаване под наем на част от административното здание на фалиралата банка

Синдиците на КТБ пак търсят наемател на сградата на пл. „Джузепе Гарибалди“

Снимка: Ройтерс

Синдиците на обявената в несъстоятелност КТБ пак търсят наемател на сградата на пл. „Джузепе Гарибалди“. Ангел Донов и Кристи Маринова започнаха нова процедура за отдаване под наем на част от административна сграда, която се намира в столицата на ул. „Граф Игнатиев“ №10, съобщи пресслужбата им.

Още по темата

Investor.bg припомня, че в средата на август 2018 г. Централната избирателна комисия направи оглед на централата на КТБ, защото имаше интерес да се премести там. Това обаче не се случи, след като удължиха престоя на ЦИК в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър І“.

Синдиците търсят наемател за сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж от сградата.

Отдаваната под наем част от сградата е предназначена и използвана до момента за извършване на банкова дейност, като сутеренът, който се намира на етаж -1 (минус едно), се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Първият (партерен) етаж се състои от салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения. Етажът разполага с вход от ул. „Граф Игнатиев”, както и вход от ул. „Ангел Кънчев”.

На втория етаж има вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.


 

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Евгения Маринова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Окончателно: Строителството на небостъргача "Златен век" продължава