IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Столична община търси вариант за ограничителите по ул. "Граф Игнатиев"

Целта е триъгълните блокчета да станат по видими

16:28 | 12.03.19 г. 1
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Заедно с проектантите кметът на София Йорданка Фандъкова ще търси вариант ограничителите по ул. „Граф Игнатиев“ да станат по-видими, съобщиха за Investor.bg от пресцентъра на общината.

От там уточниха, че още не е ясно дали и с какво ще бъдат подменени триъгълните блокчета, но при всички случаи трамвайната линия ще трябва да остане отделена. 

Целта на промяната е да няма инциденти с пешеходци, които не са видели ограничителите.

Припомняме, че ремонтът на емблематичната столична улица предизвика сериозно недоволство сред гражданите в последните месеци. Заради обществената поръчка по избирането на изпълнител зам.-кметът с ресор транспорт Евгени Крусев подаде оставка.

Блокчетата, които отделят трасето на трамвая, предизвикаха вълна от недоволство и станаха известни като „тоблерони“ и „перки на акули“. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:14 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 4 rate down comment 0
zelka007
преди 5 години
добри са от столична голяма , това ще е ремонт на ремонта на започналия миналата година ремонт на ГАФ Игнатиев ... както казва бащицата : гарантирано от ГЕРБ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още